Tjänster

Professionella Hemsidor

Professionella hemsidor i Umbraco, det bästa webbaserade publiceringsverktyget eller innehållshanteringssystemet enligt oss. Du kan som administratör väldigt lätt anpassa och hantera din hemsida precis hur du vill.

SEO - Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är idag en självklarhet. Ditt företag syns mycket bättre på alla populära tillgängliga sökmotorer så som Google och Bing. Kunderna kommer enkelt att hitta dig, och det innebär så klart ett bättre affärsvärde för dig som företagare.

Hosting

Få hjälp med ett webbhotell till ett riktigt bra pris. Domännamn hanteringar så att du kan koppla alla dina domäner till en och samma hemsida. Registrera dina e-mail konton till din domän så att dina företags mejl ser mer professionell ut.

Web Design

Vi kan hjälpa dig med att få en modern och snygg web design som kommer att förstärka ditt varumärke. De är så klart responsiva och kommer att anpassa sig på alla enheter från små till stora skärm upplösningar.

Betalningslösningar

Oavsett vilken betalningsport du väljer kan vi hjälpa dig att integrera den på din webbplats.

Support och Underhåll

Det är extremt viktigt att våra kunder får den hjälpen de behöver. Vi ger kontinuerlig support och underhåll på alla hemsidor som byggs, detta inkluderar bland annat uppdateringar av programvaror och ramverk.

Vill du synas bättre?

Med en modern hemsida och öka din digitala närvaro?

Nöjda Kunder